We staan in de krant!

Heeft u het al gezien? Op woensdag 24 april konden kinderen bij ons een opleiding tot 'dierenarts' volgen. Een grote groep kinderen tussen de 6 en 13 jaar oud kwamen samen met hun dierbare 'zieke' knuffels bij ons in de praktijk. Een journalist van De Limburger kwam ook langs en schreef hier een leuk artikel over. 

Dierenartsen in spe in Beek: operatie van een knuffelkonijn

Dierenartsen in spe in Beek: operatie van een knuffelkonijn

Valerie Potters doet een keizersnede bij een knuffelkonijn.Afbeelding: Mitchell Giebels

Voor de tweede keer konden kinderen woensdag in Diergeneeskundig centrum Beek een ‘opleiding’ tot dierenarts volgen. Hoogtepunt: een keizersnede bij een pluchen konijn.

In de wachtkamer van Diergeneeskundig Centrum Beek woensdagmiddag geen levende dieren, maar 26 knuffels met imaginaire pijntjes. Naast de geijkte pluchen honden en poezen wachten onder meer een ijsbeer, een alpaca, een eenhoorn en een koikarper op de schoot van hun nieuwsgierige eigenaren - tussen de 6 en 13 jaar oud - op een behandeling. Het is de tweede keer dat de kindermiddag in het centrum wordt gehouden. De eerste keer, vorig jaar, was ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van het centrum. In verband met het succes werd besloten er een vervolg aan te geven. En opnieuw waren alle beschikbare plekken razendsnel besproken.

Lees hier verder