Oktober: maand van de oudere kat

Wist je dat katten vanaf 7 jaar al als ‘ouder’ worden bestempeld? Zij hebben namelijk een grotere kans op ouderdomsklachten en progressieve kattenziektes zoals artrose, nierziekte en suikerziekte. Vaak merk je als katteneigenaar helemaal niet dat je kat iets mankeert. Reden genoeg om meer aandacht te besteden aan katten vanaf 7 jaar.

Ook wij bij Diergeneeskundig Centrum Beek doen mee aan deze maand! Heb jij een "oudere" kat, neem dan contact op met de praktijk voor meer informatie en/of vragen over onze actie.

Lees meer

Vacature Parttime dierenarts

Kunnen wij jou verwelkomen als nieuwe collega bij ons in de praktijk? Ben jij die spontane, energieke en leergierige collega die ons team wil komen versterken?

Diergeneeskundig Centrum Beek is op zoek naar een part time dierenarts die ons gezellige team wil komen versterken.

Lees meer

Inzamelen voor het goede doel!

Wat doet u met uw Lege cartridges & Oude mobiele telefoons?

Geef ze bij ons af in de praktijk en wij sparen samen voor het goede doel! Sinds kort zijn wij een openbaar inzamelpunt en steunen wij met volle dozen het goede doel en daarmee ook een schoner milieu!

Jij helpt ons toch zeker mee? ?

Lees meer

Functionele diergeneeskunde

Bij DGK Centrum houden we ons bezig met functionele diergeneeskunde. Maar wat is dat nu precies? En waarin verschillen wij dan ten opzichte van andere klinieken? Wat helderheid, kan wellicht geen kwaad.
Lees meer