Oktober: maand van de oudere kat

Wist je dat katten vanaf 7 jaar al als ‘ouder’ worden bestempeld? Zij hebben namelijk een grotere kans op ouderdomsklachten en progressieve kattenziektes zoals artrose, nierziekte en suikerziekte. Vaak merk je als katteneigenaar helemaal niet dat je kat iets mankeert. Reden genoeg om meer aandacht te besteden aan katten vanaf 7 jaar.

Ook wij bij Diergeneeskundig Centrum Beek doen mee aan deze maand! Heb jij een "oudere" kat, neem dan contact op met de praktijk voor meer informatie en/of vragen over onze actie.

Lees meer
Evenementen DGK Centrum Beek
Evenementen georganiseerd door dierenartsen

Evenementen

Wij organiseren regelmatig informatie-middagen voor onze klanten, maar ook evenementen zoals wandelingen of puppy-party's. Zo organiseren we 1x in de 2 maanden een puppy-party, de volgende is op 26-11! Heeft u net een puppy? Dan kom zeker naar deze leuke informatieve middag! Kerstmis en nieuwjaar lijken nog ver weg. Maar als u op tijd begint, dan kan vuurwerkangst heel goed aangepakt worden. Kom daarom naar onze vuurwerklezing op 28-11.

Lees meer

Vacature Parttime dierenarts

Kunnen wij jou verwelkomen als nieuwe collega bij ons in de praktijk? Ben jij die spontane, energieke en leergierige collega die ons team wil komen versterken?

Diergeneeskundig Centrum Beek is op zoek naar een part time dierenarts die ons gezellige team wil komen versterken.

Lees meer

Functionele diergeneeskunde

Bij DGK Centrum houden we ons bezig met functionele diergeneeskunde. Maar wat is dat nu precies? En waarin verschillen wij dan ten opzichte van andere klinieken? Wat helderheid, kan wellicht geen kwaad.
Lees meer