Evenementen

Wij organiseren regelmatig informatie-middagen voor onze klanten, maar ook evenementen zoals wandelingen of puppy-party's. Zo organiseren we 1x in de 2 maanden een puppy-party, de volgende is op 18-8! Heeft u net een puppy? Dan kom zeker naar deze leuke informatieve middag! 
Daarnaast worden in september weer konijnen entspreekuren gegeven

In onze evenementenkalender vindt u een cmpleet overzicht: 

18-8         Puppy-party
12-9       Konijnen entspreekuur
26-9       Konijnen entspreekuur


 

puppy partyPuppy-party

18 augustus             14:00 - 16:30

Heeft u net een puppy? Dan is deze party echt iets voor u!

Wat kunt u verwachten?   Op deze leerzame en gezellige middag informeren wij u over alle medische zaken waar u rekening mee moet houden als u een puppy heeft. Denk bijvoorbeeld aan de vaccinaties die nodig zijn. En we nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Kosten
GRATIS! Deze puppy party wordt helemaal kosteloos voor u en uw puppy georganiseerd door ons.

Waar is de puppy party?
De puppy party wordt in onze praktijk gehouden. Onze praktijk zit op de Julianalaan 7a in Beek. U kunt voor de deur (gratis) parkeren.

Aanmelden
In verband met de beperkte ruimte en een maximaal aantal puppy’s die we kunnen toelaten, willen we u vragen om zich van te voren aan te melden
voor deze leuke party. 

U kunt zich aanmelden bij één van onze medewerkers:
T. 046 - 437 1885
E. info@dgkcentrum-beek.nl
Of bij ons aan de balie. 


 Moet uw konijntje binnenkort weer geënt worden? Kom dan naar onze najaarsspreekuren!

konijn vaccinatie

                                Woensdag 12 september 2018     15:00 - 16:00
                                Woensdag 26 september 2018     15:00 - 16:00

 

Konijnen hoeven met de huidige entstof nog maar 1x per jaar gevaccineerd te worden. Tijdens onze spreekuren geldt een actieprijs voor de vaccinatie tegen myxomatose en VHS (RHD). De enting kost dan € 20,20 in plaats van € 25,30. Uiteraard bent u ook welkom buiten het entspreekuur, maar dan kost de vaccinatie het reguliere tarief. 

Voor de nieuwe variant van RHD, de RHD2, is een aparte vaccinatie nodig, 1x per half jaar. Echter, het vaccin moet na aanprikken binnen enkele uren gebruikt worden en gezien het feit dat we dit vaccin van tevoren moeten bestellen, willen u vragen om van tevoren aan ons te melden of u uw konijn ook tegen deze ziekte wil vaccineren. We kunnen dan een vaccinatie voor u reserveren. Neem hiervoor telefonisch contact op met één van onze assistentes.