Annemieke Moonen

Mijn naam is Annemieke, van kleins af aan was ik al zeer geïnteresseerd in dieren. Zelfs de interesse hoe ziet de anatomie eruit, was al jong aanwezig. Dus menig dier is begraven en weer opgegraven in onze tuin, en uilenballen ontleden was altijd een feestje.

Huisdieren was iets nieuws in ons gezin en begon met wandelende takken en schildpadden. Het was dan ook niet vreemd dat ik in Barneveld ben gaan studeren en in 2001 afstudeerde als paraveterinair.
Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben in een andere praktijk, ben ik in 2003 het team komen versterken in Beek. Als vliegende kiep ben ik als assistente in de spreekkamer, balie, opname te vinden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de laboratoriumonderzoeken, waaronder de microscopie, bacteriologische onderzoeken,secties. En als coördinerend assistente zorg ik ervoor dat onder de assistenten alles goed geregeld is. 

Kortom, een afwisselende leuke werkplek waar de nog steeds aanwezige interesses van vroeger hedendaags terug komen. Alleen het gezin is veranderd... Tegenwoordig bestaat het uit een old englisch bulldog Kyra, en een paar kippetjes, fun vliegduiven en een koppel King duiven.